• Bel voor vragen naar 020 244 1823
  • Verzending met DHL
  • Gediplomeerde drogist in dienst voor advies op maat
  • Hoohwaardige Kwaliteit Vitamines
  • Bel voor vragen naar 020 244 1823
  • Verzending met DHL
  • Gediplomeerde drogist in dienst voor advies op maat
  • Hoohwaardige Kwaliteit Vitamines
Your Vitamines Ginkgo Biloba 60 VCAPS (Ter verbetering van de doorbloeding en het geheugen)

Your Vitamines Ginkgo Biloba 60 VCAPS (Ter verbetering van de doorbloeding en het geheugen)

Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Ginkgo Biloba extract ter verbetering van de doorbloeding en het geheugen.

Ginkgo Biloba groeit al meer dan 300 miljoen jaar op aarde en is daarmee de oudste boomsoort. Een boom kan wel duizend jaar oud worden.

De geneeskrachtige bladeren van de ginkgo beschermen tegen allerlei ouderdomsziekten, waaronder staar, hartaanvallen en hartziekten.

Vele onderzoeken bevestigen dat ginkgo het functioneren van de hersenen kan verbeteren en geheugenverlies kan vertragen.

Ginkgo verhoogt de zuurstofopname van alle lichaamscellen, inclusief die van de hersenen en stimuleert de doorbloeding zelfs in de kleinste haarvaatjes.

Ginkgo heeft het vermogen om hersencellen beter te laten functioneren.

Daardoor is Ginkgo niet alleen geschikt om uw geheugen en uw vermogen om te herinneren te versterken, bijv. voor examens of voor efficiënter werken, tevens heeft onderzoek aangetoond dat Ginkgo het bijzondere vermogen heeft om de hersenen te verjongen.

Het schijnt dat Ginkgo leeftijd gerelateerd geheugenverlies kan verminderen en helpt bij het voorkomen van aandoeningen van het centrale zenuwstelsel, zoals alzheimer of Parkinson.

Aangezien de Ginkgo Biloba juist de fijne (perifere) doorbloeding bevorderen kan het ondersteunend werken bij het voorkomen of zelfs verhelpen van oorsuizen.

Ook helpt het de doorbloeding in de benen en handen te bevorderen is dus uitermate geschikt bij koude handen en voeten maar ook bij etalage benen, weliswaar in combinatie met voldoende lichaamsbeweging.

Ginkgo heeft een vaatverwijdende, bloed verdunnende en anti stollende werking waardoor het ook hoofdpijn als gevolg van een slechte doorbloeding kan helpen voorkomen.

Toepassing:

Vergeetachtigheid; helder denken; hoofdpijn door een slechte doorbloeding; oorsuizingen; ondersteunend bij alzheimer en Parkinson; koude handen en voeten; etalage benen; slecht genezende wonden.


Ingrediënten:

Ginkgo biloba-extract, aardappelzetmeel (vulmiddel), zonnebloemolie (flowverbeteraar), calcium-tri-fosfaat (flowverbeteraar), HPMC (Capsulehuls)

Allergenenverklaring:

Dit product bevat geen bekende allergenen en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

Voedingssupplement:

Planten-extract-preparaat.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.

Dosering en Gebruik:

De aanbevolen dosering is 1capsules per dag, bij voorkeur tijdens een maaltijd met water innemen tenzij uw therapeut of medisch adviseur u anders adviseert.

Droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.